Sivut

torstai 11. elokuuta 2011

Vinoranskis irtoglitterillä

Kokeilin vihdoin eBaystä tilaamiani uusia irtoglittereitä ja päätin tehdä vinot ranskikset, niin ei tarvitse olla niin tarkka sen smile linen (kärjen ja kynsipedin reunan) kanssa :). Varsinkaan värittömän lakan kanssa...


Valitsin glittereiksi pinkkiä ja oranssia, jälleen hyvin kesäisiä värejä tottakai. Tekniikaksi valitsin kynnen upottamisen glitterpurkkiin. 



Lakkasin siis ensin pohjalakan (Poshe), sitten OPI Princesses Rule x3, sitten kärkiin ohut kerros pikakuivattajaa (Poshe) ja työnsin kynnenkärjen oranssiin glitteriin. Annoin hetken kuivahtaa ja huiskuttelin viuhkapensselillä irtonaiset glitterit pois. Sitten uusi kerros pikakuivattajaa ihan kärkeen (ks. pinkki alue) ja kynsi pinkkiin purnukkaan. Jälleen kuivatus ja huiskuttelu. Lopuksi laitoin vielä OPI I Lily Love You lakkaa (glitteriä ja lastuja) kärkien päälle. Peukaloihin ja nimettömiin laitoin strasseja ja microhelmiä. Kaiken tämän kuivatti Poshe.



Näissä lakoissa ja glittereissä en kuitenkaan viihtynyt vuorokauttakaan, koska jotenkin tuo irtoglitter jää niin paksuksi klöntiksi kynsille, jos sen laittaa noin. Toisaalta nuo strassit ja microhelmet oli aivan ihanat...

Olisiko sinulla vinkkiä tai ohjetta, miten glitter kannattaisi laittaa, jotta saisi tasaisemman jäljen? :)

3 kommenttia:

  1. Mä laitan glitterin yleensä niin, että ripottelen sitä siitä purkista tai missä sitten sitä onkaan :) Se on kyllä vähän suttusta puuhaa, mutta otan siihen alle paperin, jolta saan sitten glitterin takaisin purkkiinsa, ettei menisi niin paljon hukkaan. Mä olen saanut niin ainakin tasaista jälkeä. Ainiin ja sitten just tietty niitä ylimääräisiä siveltimellä pois.

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit! Tykkään kovasti noista peukun ja nimettömän strassikoristeluista :)

    VastaaPoista
  3. Jonna, pitää kokeilla tuokin konsti vielä kerran :). Vois ehkä auttaa sekin, jos niitä glittereitä painaisi vähän vaikka sormella, niin asettuisivat kynttä myötäillen..?

    Lumi, kiitti :). Minustakin ne oli kivat :).

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...