Sivut

lauantai 17. joulukuuta 2011

31 Day Challenge: päivä 24, inspiraationa kirja

Tähän haasteeseen päätin vastata vähän nurinpäin. Menin kiireessä lakkalaatikolle ja valitsin sieltä OPI Lincoln Park After Dark Suede -lakan. OPIn Suedet on ihania, koska niitä on helppo käyttää kiireessä: ne kuivuvat supernopeasti, kuivumisen näkee silmällä ja ne eivät kaipaa päällyslakkaa. Tosi nopeaa siis :).


Mietin päivän ajan, saisinko yhdistettyä tätä lakkaa mitenkään kirjainspiraatioksi. Melkein hävettää tunnustaa, etten juurikaan lue kirjoja (hyi, minä sivistymätön :(), eli meiltä ei myöskään löydy kovin montaa pölynker.... krhm siis kirjaa. Illalla kuitenkin kävelin "kirjahyllyn" luo ja tadaaa!! Hyllystä löytyi samansävyinen kirja! Kiitos anoppi, kun olet hylännyt meille Neiti Marplen vuodelta 1972 :). 







Vetäisin Scotch-teippiä kynnen poikki pituussuunnassa ja tein pallot teipin rajaan ArtClub-lakalla ja dotting toolilla. Sitten otin teipin pois ja pallot muuttuivat puolikkaiksi :). Pitää kyllä tosiaan harjoitella vielä dotting toolin käyttöä, jotta oppii saamaan aikaiseksi tasaisia ja samankokoisia palloja. ArtClubissa ei muuten ollut nimeä, enkä tietenkään sitä enää muista, mutta se on sininen shimmerlakka. Kaivan nimen jostain, jos joku teistä kaipaa.... 




Tässä vielä ilman palloja pari kuvaa. On kuin kaksi eri lakkaa, kun valaistus on erilainen...


Suede luonnovalossa. Armahtakaa kuivat kynsinauhat.
En halunnut öljytä ennen kuvaa, ettei mattaisuus kärsi...


Mitäs pidit Neiti Marple -kynsistä :D?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...