Sivut

sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Poikkiviivaista. Tai ehkä vähän kasaria?

Nämä kynnet on jonkun kevätpäivän aikaansaannos, eli ei ihan tuoreimmasta päästä, mutta väliäkös sillä. Yksinkertaisesta ja nopeatekoisestakin voi saada aikaan ihan hauskaa :). Nimesin nämä poikkiviivaisiksi, mutta koko ajan ne vaan näytti jotenkin 80-lukuisilta. Enkä tiedä miksi. Ehkä väriyhdistelmä tekee sen?


Lakkoina tässä on käytetty:
- koko kynnellä OPI Pearl of Wisdom (yksi lemppari ranskiksissa)
- kärjessä China Glaze Peachy Keen
- viivat Kiss Nail Art lakoilla, mustalla ja valkoisella
- alla Poshe Treatment ja päällä Seche Vite pikakuivattaja


Kuvausrekvisiittana nuorimmaisen uudistetut, pinkiksi värjätyt harsoliinat elikkäs puklurätit :D.

lauantai 30. heinäkuuta 2011

Geelikynsiopettelua

Muutamia rivejä tästä geelikynsitaustani :). Kouluttautuminen on ollut mielessä parisen vuotta. Siskoni on minua patistanut kurssille jo vähintään sen ajan sanoen, että minusta voisi tulla hyvä (ja ensin paljon harjoittelua!) geelien kanssa, kun niin tykkään näpertää pensseleillä ja lakkailla kynsiä. Viime keväänä sitten tarjoutui mahdollisuus ja pitihän siihen tarttua.

Kurssi kesti 2x2 päivää. Tässä ensimmäiset tekemäni geelirakennekynnet tipeillä.


Kurssipäivien välissä harjoittelin muutamat kynnet kotona ja sitten palasimme takaisin opinahjoon treenaamaan lisää. Tässä toisen kurssijakson tekeleet.

Ranskalainen manikyyri, jossa kärjessä valkoinen geeli
ja kynsipedillä hieman peittävä geeli (tehty ns. kynsipedin pidennys). 

Ranskalainen manikyyri pinkillä glitterillä.
Nimettömissä ja peukaloissa puolikkaat, turkoosit kuivakukat.
Oikeaan pikkurilliin testattiin vielä microhelmiä.
Siitä se on sitten lähtenyt :). Kovin paljoa en ole ehtinyt vielä harjoitella ja melkoisen hidas olen vielä tekemään, mutta aika sitten näyttää, miten opin ja nopeudun.

perjantai 29. heinäkuuta 2011

Splash - roiskekynnet

Eilen halusin testata roiskekynsiä, enkä millään Konad-laatalla, vaan ihan oikeita kynsilakkaroiskeita. Tiedossa siis jälleen sotkua :O. Vuorasin työpöytäni sanomalehdellä ja kaivoin kaapin ylähyllyltä pillipaketin, joka näyttää näinkin söpöltä:


Varsin tuore tapaus, eikö :D. Pillit oli siis tosi kapeita ja ajattelin niiden toimivan parhaiten. Kastoin pillin pään lakkapulloon, suuntasin pillin pään kohti sanomalehteä ja puhalsin toiseen päähän. Tuloksena yksi iso pisara paperilla eli eikun treenaamaan. Lopputuloksen näette tässä, eli olkaapa hyvät, ekat roiskekynteni :).



Käytetyt lakat:
- OPI Start to Finish aluslakkana
- China Glaze Sunset sail koko kynnellä x2
- Color Club Mrs. Socialite roiskeissa alimmaisena (luumunvärinen)
- Color Club Edie roiskeissa toisena (vihreä)
- OPI Lucky Lucky Lavender roiskeissa päällimmäisenä
- Poshe pikakuivattaja päällyslakkana

Parhaimman roiskeen sain mielestäni aikaan tosi lyhyellä ja napakalla puhalluksella. Lakoista parhaiten toimi Mrs. Socialite, koska se oli sopivan paksua: levisi pieninä pisaroina ja roiskeina. OPI oli turhan tönkköä ja Edie taas melko lirua.



Aluksi kun katselin näitä, ne näytti ihan hurjan näköisiltä, mutta puoli päivää kun tuijottelin ja hiekkalaatikon reunalla ystäväkin kehaisi tosi hienoiksi, aloin itsekin tykkäämään :). Näissä on parhautta juuri se, ettei kynsien tarvitse (ei melkin edes saa!) olla samannäköisiä. Ohjeet näihin kynsiin löydät The Polishaholic -blogista ja klikkaamalla tästä


 Mitäs pidit tästä sekasotkusta :)?

torstai 28. heinäkuuta 2011

Pitsiä ja hologrammia

Ihanat hologrammilakat! Tähän sitten jääkin hologrammilakkapostaukset, koska kaksi omistamaani hololakkaa on sitten nähty ;). Tässä siis MakeUpStore Brita, joka on violetinsävyinen, voimakkaan hologrammiefektin tekevä lakka. Love it!


Melko hyvin onnistui myös vangita kuvaan tuo efekti. Lakkaa laitoin kolme kerrosta. Kärkiin töpöttelin vinosti sienellä valkoista ja mustaa: China Glaze White on White ja Black Leather. Pitsit (tai ristikot) on tehty Konad-laatalla m57 ja leimattu siis Konadin mustalla ja valkoisella erikoislakalla. Lisäsin vielä nimettömiin tähdet, jotka nekin vaihtavat väriä eri valossa. Huomatkaapas muuten, miten erivärisen oloiset nuo nimettömien ristikot on, kun toiseen tuli laihemmat leimaukset! 


Tässä sama tarina vielä luonnonvalossa (varjossa). Ei näytä yhtään niin upealta :/.

keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: tikkarikynnet

Näiden kynsien väristä tuli mieleen ne tikkarit, jotka värjää kielen :D! Vai myydäänköhän niitä enää...? Tai muuten vaan joku Chupachups-tikkarikääre. Värien valintaan ei ollut muuta perustetta, kuin se, että kaksi uutta lakkaa oli kokeilematta. No, näin ei kyllä saa totuudenmukaista kuvaa sävyistä, mutta onpahan pullot korkattu.




Alla olevassa kuvassa on käytetyt tarvikkeet. Kuvasta puuttuu tietysti kuppi ja puutikku sekä paperitukot, sanomalehti ja vanulaput ;). Lakkoina äidin lahjoittama Mavala Cyclades Blue, Essie Fiesta sekä China Glaze White on White. Päällyslakkana Poshen pikakuivattaja, samoin kuin aluslakkana. Jepjep, äippä on vähän väsy. Ihmettelin, mihin se aluslakkapullo joutui (ja sehän on tummansininen, et ei pitäis sekoittua!) ja tajusin sutineeni pikakuivattajaa myös alle. Eipä olleet kovin pitkäikäiset tekeleet nämä... X). Tuo Cesarsin korjauskynä on muuten oivallinen korjaamaan vesimarmoroinnissa tulevia sotkuja kynsinauhoista.




Oikean käden peukalo ja etusormi sekä vasemman pikkurilli pääsivät tarkastuksesta moitteetta läpi ja muissa kynsissä olikin sitten toivomisen varaa. Pikkurillin onnistuin kaiken lisäksi sotkemaan pikakuivattajalla. Parempi onni (=taito) ensi kerralla...






Essie käyttäytyi ihan kivasti veden kanssa, mutta Mavala oli vähän hankala. Sutiin tulee hurjan paljon lakkaa kerralla ja ilmakuplia pullahteli jokaisen lakkapisaran mukana veden pinnalle. Ei kiva. Pitää kokeilla useampaakin ko. merkiltä vielä, josko tuo oli vaan maanantailakka ;).


Loppuun vielä kiva kesäkuva. Harmi, että onnistuin tarkentamaan tuon ihan pieleen.





tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kesälomanväriset kynnet

Sain aurinkoiseen kesälomapäivään parisen viikkoa sitten harvinaisia vieraita Pohjois-Suomesta ja pitihän sitä varten saada raikkaat lakkaukset. Tykkään kaikenlaisista ranskiksista ja vinoista lakkauksista ja tällä kertaa tulos näytti tältä:




- aluslakka Poshe Treatment
- koko kynnella OPI Pearl of Wisdom
- kärjessä vinosti ColorClub Get your Lem-on ja Space Case
- pinkin päällä ChinaGlaze Fairy Dust ja rajauksena ArtClub liner Mod Pink
- kukat tehty eBaysta tilatuista vaaleanvihreistä ja pinkeistä strasseista
- päällä Seche Vite pikakuivattaja


Onko kukaan muuten keksinyt, saako millään konstilla pois tuon Sechen (ja joskus harvoin Poshenkin) aiheuttaman vaivan, jossa lakka vetää kuivuessaan kynnen kärjen paljaaksi? Se on ärsyttävää varsinkin tummien lakkojen kanssa >:(. 

Oikean käden peukalo.
Nappasin tuon keltaisen Get your Lem-on -lakan edelliseen lakkatilaukseeni jenkeistä, kun halusin testiin jonkun ColorClubin tuoksulakoista. Aika rajun värinenhän se on minun makuuni, mutta tuoksu oli hauska. Yllättävää oli, että tuoksu tuli jopa päällyslakan läpi, vaikka tuoksulakkaa ei ollut edes koko kynnellä!



maanantai 25. heinäkuuta 2011

Hempeilyä kirkkailla väreillä

Nämä kynnet on alkukesän tekeleitä ja viihdyin niissä kyllä tosi hyvin. Ihanan kirkkaat värit, mutta silti sopivan söpöt ja tyttömäiset. Kukkaköynnöksistä ois varmasti saanut jollain leimaamiseen tarkotetulla erikoislakalla vähän intensiivisemmät, mut sinisen puutteessa käytin sitten ihan tavallista kynsilakkaa. Joka tapauksessa: tykkään! Pahoittelen taas huonoja kuvia, alempana olevasta kuvasta saa ehkä paremmin käsityksen näistä tekeleistä.


Lakkoina käytin: OPI Pearl of Wisdom koko kynnellä, ColorClub Space Case vinosti kärjessä ja leimauksissa Color Club, oiskos se ehkä Electronica? Lakkapullossa ei ole alkujaankaan ollut nimeä pohjassa :/. Se on kuitenkin tumma sähkönsininen lakka, jossa on pinkkiä shimmeriä. Jos tunnistat lakan, niin korjaa nimi, jos meni väärin :). Kuviot on leimattu MagnoNailsin XL-laatasta E, jossa on muuten aivan ihania kuvioita. Laitoin vielä siniset pikkustrassit kukkien keskelle.





sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: pinkkejä orvokkeja

Näistä tulee mieleen orvokit. Värit olisi saaneet olla lähempänä toisiaan tai siis samansävyisiä, mut eri tummuusasteella. Lakkapakista ei nyt muuta löytynyt, niin näillä mentiin. Olin näihin kynsiin enemmän kuin tyytyväinen :). Kaiken lisäksi tämänlaiset marmoroinnit on suht nopea tehdä, koska voi tehdä kaksi kynttä kerrallaan, niin ei tule kuin kuusi lakkojen tiputtelu kierrosta (teen peukut yksitellen). Mallin näihin kynsiin sain My Simple Little Pleasures -blogista, jonka kirjoittaja Colette on ihan virtuoosi marmoroinneissa. Kyllä, fanitan :).



Alle laitoin Poshea ja China Glaze White on White. Marmoroinnin värit siis näkyy paremmin, kun alle vetää valkoisen lakan. Muut käytetyt tiputtelujärjestyksessä: China Glaze Liquid Leather, OPI Diva of Geneva, China Glaze Ahoy! ja OPI Prinsesses Rule. Päällä Poshen pikakuivattaja.

Ao. kuvasta näkee, mikä ero marmoroinnissa tulee siitä, "ankkuroiko" lakkakalvon kupin reunoihin vai ei. Pikkurillin ja nimettömän kohdalla en ankkuroinut ja värit ei sekoittuneet ollenkaan niin paljon (mm. vaalein lakka on selvästi valkoisempi). Tässä marmoroinnissa sekoittuminen oli kylläkin tarkoitus :).



Ja sitten tuli ilta ja ihan kauhea tragedia. Teki muuten kipeetä ihan fyysisestikin, koska sieluunhan se nyt sattuu joka tapauksessa, kun kynsi menee poikki ;). Kompuroin illalla rappusissa ja vasemman nimettömän ja keskisormen kynnet vääntyivät kärjestä ylöspäin. Seuraavat kuvat ei herkkähermoisille :(.

Tässä vielä lakat paikallaan ja veretkin kuivuneena pitkin kynsinauhoja.
Nimettömässä (vas) näkyy tuo murtumakohta ohuena viivana.

Nimettömän kynsi on murtunut koko kynnen leveydeltä.

Noista kahdesta kynnestä olisi ollut pari kuvaa vielä päivänvalossakin otettuna, mut ne oli jo niin kuvottavan näköisiä, et jääköön tämä tähän. Nyt pitää kai kuukauden päivät saada kulumaan töpökynnellä ja laastarilla. Vai olisiko parempia ehdotuksia? Geelikynttäkään tuohon en uskalla tehdä, kun se murtuma on sen verran paha :/.


lauantai 23. heinäkuuta 2011

Hologrammeja

Hologrammilakat on sitten niin kauniiita. Ihan vaikka yksinäänkin. Kovastihan niitä on parjattu levittyvyydestä, mut joskus aina jaksaa kokeilla, vaikken omistakaan mitään "helpottavia" aluslakkoja tms.



Tässä lakkana NfuOh 62, joka on melko nudenvärinen, vähän ehkä persikkainen ja vaaleanpunainenkin lakka. Lisukkeeksi laitoin strasseista kukat, jonka kaltaisia on Sonnelassakin nähty... Valokuva on otettu sisävalaistuksessa ja salamavalon kanssa, jotta hologrammit erottuvat :). Aluslakkana Poshe ja päällä Seche Vite.

Sanon muuten nyt tässä, että aion jatkossa ottaa kuvat päivänvalossakin, mutta postailen nyt jotain aikaisempiakin lakkauksia ja näissähän siis kuvat on mitä on. Mutta ajatus välittyy kaiketi kuitenkin, eikö :).


perjantai 22. heinäkuuta 2011

Vesimarmorointia: rokkikukkia

Tein bileiltaa varten elämäni toisen vesimarmoroinnin ja täytyy sanoa, että kohtalaisen hienosti onnistuin! Ensimmäinenkin onnistui, vaikka aloitin suoraan rakentamaan jonkinmoisia kuvioita, enkä vaan tökkimään summamutikassa puutikkuni kanssa. Aloittelijan tuuria kaiketi ;). Tosin tunnustettakoon, että väliin mahtui pari epäonnistunutta yritystä, jossa en vaan saanut vettä sopivan lämpöiseksi ;).


Lakkoina käytin neljää China Glazea: Black Leather, White on White, Sugar High ja Peachy Keen. Peukaloihin ja vasempaan nimettömään sekä oikeaan keskisormeen laitoin erikokoisia strasseja ja muihin kynsiin innostuin tekemään mustalla lakalla ja dotting toolilla pisteitä. Osan ois ehkä voinut jättää laittamattakin :D. Aluslakkana Poshe Treatment ja päällyslakkana Poshen pikakuivattaja.


Loppuun vielä fiilistelykuva bilekynsistä ja uudesta tukasta :).


Ps. Antakaa anteeksi kuvat, jotka on yöhämärissä napsittu :)

Sannun uusi, ikioma kynsiblogi

Tästä olen haaveillut.
Omasta blogista, jonka avulla voin näyttää kynsiaskartelujani muille samoista asioista kiinnostuneille sekä kerätä itselleni arkistoa aikaansaannoksistani. Tärkein tavoitteeni on ylittää itseni ja tehdä omaa silmää miellyttäviä lakkauksia ja koristeluja sekä tietysti tulla koko ajan taitavammaksi.

Puuhastelen tällä erää kotiäitinä, joten lakkailulle ei ole aikaa ihan joka päivä, mutta iso siivu omasta vapaa-ajastani siihen kuitenkin kuluu. Lakkailu ja geelikynsien tekeminen (jossa olen ihan alkutekijöissä vielä) on intohimoni ja jonkinlaista terapiaa arjessa.

Mukavia lukuhetkiä jatkossa, toivottavasti viihdyt kanssani.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...