Sivut

sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Ava-kynnet

Sunnuntaina oli tarkoitus matkata sukulaispojan ristiäisiin ja persikkaimellyksistä oli päästävä eroon. (Lapsosten kuumeilut kuitenkin torpedoivat kaikki suunnitelmat >:/ ja jouduimme jäämään kotiin.) Mietin taas, mitä hillittyä keksisin kynsiini ja vaikka posti toi mulle muutaman ihanan laatan ja jutun MagnoNailsilta (tilasin Jos edes kynnet -likkojen kanssa kimpassa, kiitos heille!), ei niiden testaaminen sitten innostanut kuitenkaan. 


Halusin kynsien mätsäävän asuuni ja koska luvassa oli olosuhteiden pakosta mustat vaatteet, niin päätin ottaa kynsiini idean kengistäni, toisista niistä kahdesta rakkausparistani. 


Kuten oon aiemminkin jo kertonut, rrrrakastan Minna Parikan korkkareita ihan yliylipaljon ja Raquel-kengistänihän olen jo saanut kynnet aikaan aiemmin, 31 päivän haasteen muotipäivänä. Tässä sitten vuorossa ah-niin-suloiset, musta-vaaleanpunaiset Avat. 




Hakuammunnalla lähdin taas lakkaamaan, eli ei testikynttä kiekolle. Milloinkohan oppisin tuon tavan, niin ei tulisi huteja? No, näistä kynsistä tuli nyt kuitenkin tuurilla ihan kivat ja olen hyvilläni, että sain kynsiini kenkien "ulkonäköä" ilman enempiä sydämiä. Ne kun tahtovat olla aika isossa roolissa näissäkin kengissä <3.



Käytetyt jutut:
  • alla OPI Start to Finish (ikuisuuden kestävä pullo nro 2 on puolillaan, eikä näytä kuivumisen merkkejä. Eikö me niin tykätä OPIsta, eikö :)! Ja ei muuten ole formaldehydiä!)
  • koko kynnellä Color Club Falling in Louvre (saatu CesarsShopista)
  • kärjissä China Glaze Liquid Leather
  • tippien sahalaitaiset reunat on testailtu Nailsupplies-tilaukseeni napatulla Dotting & Striping -kynällä, jonka avaaminen olikin melkoinen älykkyystesti :D. Siitä lisää myöhemmin ;P.
  • vaaleanpunaiset pisteet dotting toolilla Orly Instant Artist -lakalla Pink Pastel (tai jtn)
  • päällä Seche Vite pikakuivattaja (halleluja, tervetuloa takaisin kotiin!), jonka ostin eilen Kicksistä ja päätin heivata sillä entisellä hajustetulla hirvitykselläni vesilintua.
Varjokuvassa näkyy hauskasti nuo kynnen alareunan pilkut :).


Tässä vielä kengät <3. Löysin nämä viime kesänä kirppikseltä ja olin niin onnellinen :). Hinta ei huimannut päätä ja näillä oli kävelty ehkä kerran: ei edes nahkaisessa ulkopohjassa ollut yhtään käytön jälkiä. Näitähän ei enää siis myydäkään Parikan liikkeessä, kun ovat muutaman vuoden takaisesta mallistosta. Ikäväkseni olen tärvellyt toisen kannan jo rappuralliin töihin mennessäni, mutta uskoisin luottosuutarini korjaavan tuon murheen melko hyvin :). Nahalla päällystetyt kannat on aina hankalia ja niille käy joka kerta samat vanhat :(. Mutta kyllä näillä silti kelpaa kipitellä. Tahtoo lisää! :))





Mitäs tykkäät kynsistä ja/tai kengistä? :)

21 kommenttia:

  1. Ihan mielelettömän kivat! :) Passaa aivan täydellisesti kenkiin.

    VastaaPoista
  2. Kynnet ja kengät ovat UPEITA molemmat :D

    VastaaPoista
  3. Oi, aivan sairaan ihanat ja yksinkertaiset!!<3 itse tykkään käyttää neutraaleja värejä ja sitten keksiä niihin jotain jujua, just tommoista kun näissä sinun kynsissä ;) ja tosi kivat kengät myös! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! Ja ranskistyyliin tehdyt on melkeinpä aina hillitymmät, vaikka olisikin räväkämpiä värejä mukana.

      Poista
  4. Molemmat tosi ihanat! Voi hitsi noi kengät :)))

    VastaaPoista
  5. Iiiiih! Niin naiselliset ja kauniit<3 *rakast*

    VastaaPoista
  6. ihanat kengät ja kynnet! Katoin tänään yle teemalta dokumentin, joka käsitteli Minna Parikkaa! :D Hän osaa kyllä suunnitella kivoja kenkiä, hinnat tosin huimaavat päätä haha

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Boxille meni talteen se dokkari, pitää katella huomisiltana :). Onhan ne aika arvokkaita juu, mut joskus hyvästä kannattaa maksaa ;) hih.

      Poista
  7. Ihanat kynnet! Myös kengät aiheuttivat lievää kateutta, kiitsa vaan siitäkin. :D Hieno yhdistelmä!

    VastaaPoista
  8. Oiii, ihanat kynnet, ja hyvin sopivat yhteen kenkien kanssa! Kengätkin on jotenkin ihanat, vaikka eivät olekaan yhtään mun tyyliseni :)

    VastaaPoista
  9. Molemmat ovat <3 :)!

    Ite en oo varsinainen korkkari-fani, mut onhan noi tosi nätit :)!

    VastaaPoista
  10. Onpa suloiset kengät ja erittäin mätsäävät kynnet! :) Ihanat kertakaikkiaan. :3

    VastaaPoista
  11. Tykkään tositosi paljon, molemmista! Ne sun Raquel-kengät ja -kynnetkin oli valtavan ihanat :)

    VastaaPoista
  12. Nätit kynnet ja kengät! :) Innostuisikohan tässä itsekin tekemään ranskista...

    VastaaPoista
  13. Aivan ihanat kengät ja kynsissäkin olet onnistunut! Tosi upeat!!!

    VastaaPoista
  14. Hei, kerro pliis mihin hintaan tuo Avat sait kirppikseltä? Antaisit toivoa tällaiselle jatkuvasti persaukiselle perheenäidille - josko minäkin joskus ne Parikkani jostain löydän omalle kukkarolle sopivaan hintaan.

    Laita vaikka s-postia jos et halua huudella julkisesti (hsheinonen@gmail.com).

    Suuresti inspiraatiosta kiittäen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipähän tuossa mitään niin salaista ole, vaikka moni saattaakin pitää minun mielestäni huokeaa hintaa kalliina :P.
      Maksoin näistä 150 € ja olivat tosiaan lähes uudenveroisessa kunnossa, eli ulkopohjassakin näkyi vain pienet jäljet, että sisällä on kerran-pari kävelty :). Siinä mielessä siis oikein hyvä diili, tai ainakin itse olin supertyytyväinen :). Huutonetissä pyörii jonkun verran Parikan kenkiä, mutta monesti siellä hinnat nousee niin korkealle, että mieluummin sitten laittaa muutaman kympin lisää ja ostaa uudet... 300€ tuntumassahan noiden hinnat pyörii uutena.

      Itsekin olen perheenäiti ja joskus myös persaukinen :D. Mun taktiikkani on, että jemmaan pikkuhiljaa pieniä summia rahaa näitä ihanuuksia varten, ja joskus sitten kovan säästämisen tuloksena saan ostaa jotain ihanaa ihan vain itselleni :).

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...