Sivut

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

PolishBlues ja siivousvimma

Hetkellinen kynsilakkamasennus on iskenyt. Se johtunee pääasiassa siitä, että mulla on hävityksen kauhistus menossa kotona, eli kevätsiivous-pesänrakennus-hävitä-uudista-myy-teemalla mennään. Alkuviikko oltiin miehen kanssa ihan kaksin reissussa, kun kerrytin taas yhden vuoden lisää mittariini. Loppuviikko meni puolikoomassa töissä ja viikonloppu siivoten vaatehuonetta ja kodinhoitohuonetta. Paljon sain aikaan ja paljon on vielä kesken, mutta kyllä se siitä :). Kynsilakat ei ole siis kiinnostaneet tällä viikolla kuin hitusen verran: mitä lakoista hävitän pois laatikostani :D.


Tässä nyt kuitenkin synttäreitäni edeltäneet kynnet. Pahoittelen, että kuvat on otettu kolme päivää vanhoista lakkauksista, eli kärjet ovat aika ränsistyneet jo, varsinkin keskisormesta :(. Tämä oli kuitenkin niin kiva ja simppeli lakkaus, että haluan tämän jakaa teillekin :). 


Käytetyt tuotteet:

  • aluslakka Color Club Milky White
  • koko kynnellä Color Club Tres Jolie (saatu CesarsShopista)
  • kärkiin töpötelty Color Club Space Case keittiösienen palasella
  • mustat ja valkoiset viivat sekä pisteet Art Club -koristelulakoilla
  • hopeiset glitterviivat Orly Instant Artist Platinum Glitter


Tuossa utuisessa kuvassa näkyy pullossa hauskasti monivärinen glitter. Onko teillä käynyt tämän lakan kanssa noin, että glitter tinttaantuu pullon kylkeen, eikä irtoa, vaikka kuinka ravistaa? Outoa. 


Outoa oli myös maalata viivoja tämän lakan päälle, koska se jättää niin jännän, puolimattaisen ja epätasaisen pinnan. Hankalaa siis saada nättejä viivoja, kun välillä pohja katoaa siveltimen alta.


Tässä muuten vielä vuoden takaiset, samantyyliset lakkaukset. Kummasta tykkäät enemmän? :)



Ihanaa ja keväistä alkavaa viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

  1. Voi, tykkään molemmista lakkauksista tosi paljon! :) Erityisesti toi jälkimmäinen, miten oot tarkalleen ottaen tehny?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Hmm, ihan en varmaksi muista, mitä lakkoja käytin, mutta kuvia tutkailtuani veikkaisin, että alla on OPI Pearl of Wisdom, kärjissä joko Space Case tai sitten Chinan Sugar High. Mustat ja hopeiset viivat ja pallot on Kiss Nail Art -lakoilla ja dotting toolilla.

      Poista
  2. Kauniit on, molemmat ihania, en osaa päättää. ;D Tuollainen viivapallosöpöily + pinkkiväri on juuri minun mieleen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, niin on minunkin mieleen <3. Ja niin helppoa ja nopeeta.

      Poista
  3. Omissa Starry Temptress-lakoissani on tuo ihan sama glitterin pakkautumisongelma. :O Ja vaikka kuinka ravistelisi niin ei lähde.. :S Niin ja ihanat kynnet! :)

    VastaaPoista
  4. Kauniita ovat molemmat lakkailut :)!

    VastaaPoista
  5. Ihanat kynnet! Blogissani sulle tunnustusta :) http://kynnellekykenevat.blogspot.com/2012/04/liebster-blog.html

    VastaaPoista
  6. Uij, nätit. :) Pitäis joskus itsekin kokeilla tätä koristelutyyliä kynsille. Mulla on 2 kpl tota Space Casea, ja toisessa on tarttunu noi glitterit pullon kylkeen, eikä lähde ravistamalla pois. Missään muissa omistamistani ko. kokoelman lakoissa ei ole tuota "ongelmaa". O.o

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, outoa. Mulla ei muita tuosta kokoelmasta olekaan.

      Poista
  7. Ihania kynsiä teet kyllä ! :)

    Jos yhtään kiinnostaa vilkaista:
    www.kynsitaideblogi.blogspot.com

    VastaaPoista
  8. hienot on :) kysyisin että miten tollasen tohon postauksen alle saa ku sul on tollanen tykkäsitkö juttu??

    ja jos kiinnosta kattoo:
    http://amazing-nailsblog.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :).
      Mee hallintapaneelissa Ulkoasu-kohtaan ja siellä klikkaa blogiteksti-laatikon Muokkaa-tekstiä. Sieltä löytyy alta lisää asetuksia ja siellä siis myös nuo painikkeet :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...