Sivut

torstai 26. syyskuuta 2013

Kun pelkkä kynsilakka ei enää riitä.

Hääpäivän kunniaksi meikätytöstä tehtiin huisin onnellinen, kun uusi rakkaus astui elämääni. Postimies kolkutti oveen ja ojensi kätensä. Arvatkaa, mitä sain?!?? :)

*
*
*
*
*













*
*
*
*


OPI-KÄNNYKKÄKUORET!! <3

Hetken jo haaveilemani, uljas ja upea, jokaisen (iPhonen omistavan) kynsilakkahullun unelma. The one and only. 
OPI I'm Not a Waitress iPhone-suojakuori kynsilakkapullon kera. Voi lääh! *droooool*



Tässähän on tietysti mätsäävien kynsien mentävä paikka, eikö ^_^.


Kynsillä OPI I'm Not a Waitress x2. Levittyvyys taattua OPI-laatua, kaksi kerrosta riitti eriomaisesti ja kuivumisaikakin oli nopea.  Kolmessa aksenttikynnessä pohjalla valkoinen Color Club French Tip, jonka päälle tein roisketekniikalla lakkaroiskeet (jotka epäilemättä näyttävät vähän veriroiskeilta :D).


Roiskeita oon testannut muistaakseni vain kerran aikaisemmin blogini alkuaikana ja onneksi nuo 70-luvulta peräisin olevat kapeaakin kapeammat pillit löytyivät edelleen keittiön kaapista. Tästä voit kurkata vanhemman postaukseni ja söpöt pillit :).


Homma pelaa siis siten, että kastat pillin pään lakkapullossa tai tiputat lakkaa alustalle ja dippaat siinä (suosittelen tätä vaihtoehtoa hygieniasyistä), sitten vain pillin pää kohti kynttä ja napakka puhallus toisesta (siitä puhtaasta :D) päästä. Pilli kannattaa oman kokemukseni mukaan leikata noin 10 cm mittaiseksi ja puhallus pitää tosiaan olla nopea ja napakka tai muuten kynnelle päätyy vain iso kasa lakkaa.



OPI lanseerasi kuusi erilaista iPhone-puhelimeen sopivaa kuorta, joita koristavat suositut lakkasävyt. Kuoret on valmistettu kestävästä, naarmuuntumattomasta polykarbonaatista. Omani sain yhteystyön merkeissä reilu kuukausi sitten avautuneesta, uudesta verkkokaupasta Kauneudenkauppa.fi

Kauneudenkauppa.fi myy kosmetiikkaa suoraan maahantuojan varastosta ja valikoimaan kuuluu mm. laaja valikoima OPI-kynsilakkoja ja -käsienhoitotuotteita. 

Kuorien sisäpuoli on kuminen ja koristettu pienillä, punaisilla lakkapulloilla.

Kauneudenkaupassa on myös kivoja tarjouksia! 

Saat kaikista OPI-kynsilakoista (ei San Fransisco -kokoelma) -10% alennusta koodilla syys2013. Ostoksille tästä.

Ostaessasi uuden San Fransisco -kokoelman lakan, saat toisen OPI-lakan lahjaksi.
Kokoelma löytyy täältä.

Lisäksi kaupassa on Outlet, josta löydät OPI-kynsilakkoja alkaen 9,95€/kpl. 

Omat kännykuoresi voit tilata täältä.


Kynnet onnistui kyllä tosi kivasti ja mätsää hienosti uusiin kuoriini. Me so happy! :)
Mitäs sinä tykkäät? Riippuvuuden syventyessä, sitä OPI-sävyistä pölynimuria odotellessa :D.




PS. Olen saanut suojakuoret ja kynsilakan esiteltäväksi blogissa. Linkkien klikkaileminen ei tuota minulle taloudellista hyötyä ja ne vievät Kauneudenkauppa.fi:n sivuille.




keskiviikko 25. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 7: Mustaa ja valkoista

Vesiväritekniikkaa kokeilin kerran aikaisemminkin, mutta nähtyäni nämä savukynnet Chalkboard Nails -blogissa, oli päivänselvää, että tätä on yritettävä uudelleen.

Arvasin, etten onnistu "ihan yhtä hyvin", mutta näillä mennään.



Lakkasin kynnet Essie Licoricella. Kaksi reilua kerrosta Licoricea (vähempikin rittäisi, mutta pelasin varman päälle asetonilla lutraamisen takia) ja päälle läjä pikakuivattajaa.

Savut on tehty valkoisella Color Club French Tip -lakalla, apuna pensseli sekä raakaa asetonia. Pensseli oli suht pieni, vesivärimaalaukseen tarkoitettu ja asetonia sai käyttää melko reippaalla kädellä tämän efektin aikaansaamiseksi. Puolikiekkoa meni kynsiä harjoitellessa :D. 

Tiputin kynnelle pari pientä pisaraa valkoista lakkaa, kastoin siveltimen reilusti asetoniin ja laitoin lakkapisaran päälle. Töpöttelin siveltimen kärjellä savukuviota pitkin kynttä. Välillä joutui pyyhkäisemään siveltimestä valkoista lakkaa paperiin ja kastamaan sivellintä uudelleen asetonissa. 

31dc13 blackandwhite3


Jälleen kerran: netistä löytyy ihan loistavia tutoja tähän hommaan, vaikka täältä (Beautygeeks).

Ja edelliskerralla 2011 tein tällaiset kynnet:




 Mitäs tykkäät, kumpi parempi? :)



perjantai 20. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 6: violetit kynnet

Uutta koristelujuttua uunista ulos, tällä kertaa v-gap. Erityiset innokkaana googlettelijana sain huomata, että v-gap (v-aukko?) manikyyriä on toteutettu monella eri tyylillä. Itse valitsin ensikokeiluun tällaisen tyylin:


Laitoin nudeksi lakatulle kynnelle koristeluteippisuikaleet rajaamaan tuota pitkittäistä kuilua v:n kärjessä. V:t rakentelin lakan omalla sudilla ja arvata saattaa, ettei niistä ilman teippiä tullut julkaisukelpoisen särmiä. Thank God for dotting tool ;D!



Tämä lakkaus sopi mielestäni mantelikynsiin erittäin hyvin. Ihan kuin tehty manteleille ^_^.

Käytetyt lakat:
  • Alla nude Color Club Incognito x3
  • Reunat OPI Lincoln Park After Dark Suede x1 (Suede= OPIn "mokkanahkapintainen" lakka)
  • Pilkut China Glaze White on White, apuna pilkkutikku

Parin vuoden takaa löytyy Make Up Storen ihana Britta:

31 Day Challenge 2011 Day 6, Violet
Tähän mennessä ei oo ollut juttu eikä mikään ylittää parin vuoden takaisia lakkauksia. Taannoin menin nähkääs koko alkupään yksivärisillä. Päivästä 7 alkaakin sitten haaste kasvaa. Katsotaan mihin kykenen :).


torstai 19. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 5: Siniset kynnet

Viime viikonlopun rapujuhlien vaatetuksen kaveriksi piti lakkailla toki kynnet. Haasteessa kohdalle osui sininen päivä, mikä hankaloitti hommaa, koska mulla ei ollut mitään sinnepäinkään sinistä ylläni. Armyvihreään puseroon, jossa on rintataskun päällä erivärisiä koristestrasseja, mätsäsi vähistä sinisistäni Essie Mezmerised (kaunein sininen ever!), kaverinaan  a-england She Walks in Beauty.



Cremelakat on olleet suosiossani jo melkein liian pitkän pätkän ja välillä pitäisi jaksaa innostua jostain muustakin. Erityisesti, kun niitä muitakin tuota laatikosta löytyy... 

Lakkasin Mezmerisedia kaksi kerrosta (melkein yksikin ois riittänyt) ja päälle töpöttelin She Walks in Beautya vuoroin enkun omalla siveltimellä ja vuoroin meikkisienellä. Meikkisieni sai aikaan ainoastaan kahdenlaista jälkeä: joko kasoja vaaleanpunaisia glittereitä tai vain hentoa kultaista kimallusta, ilman ainuttakaan vaaleanpunaista. On/off. Ei ihan tullut kauniita ja sensuelleja liukuja, niin kuin sieluni silmin näin. No, ihan ok silti.



Tässä kynsien mallissa on muuten pari aika rasittavaa piirrettä.
1. Nää on mahdotonta viilata samanmuotoisiksi. 
2. Lakat kuluu kärjistä ihan hetkessä. 

Ja ne Color Club Emerald Depths -lakalla maalatut, vuoden 2011 siniset ois tässä:


31 Day Challenge 2011 Day 5, siniset kynnet 

Nyt on lähdettävä setvimään lakkalaatikkoa. Illalla treffaillaan muuten vaan muutaman "kynsityypin" kanssa, niin kirppisloota on haalittava mukaan ^_^.


sunnuntai 15. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 4: Vihreät kynnet

Vihreä päivä ja fishtail-kynsiä aka lettikynsiä tarjolla. Haasteen ensikosketus siihen koskaan-en-oo-ennen-kokeillut -osioon, wehee!

Lettikynnet on olleet kokeilulistalla jo hyvän tovin ja sainpas ne vihdoin aikaan. Netistä löytyy esim. hakusanalla 'fishtail nails' paljon ohjeita sekä kuvasarjoina, että videoina, jos haluat itsekin kokeilla. Kuvittelin tekniikan paljon vaikeammaksi, kun se sitten olikaan. 



Kuvien mukaan nämä kynnet olisivat voineet olla sinisen päivän kohdalla, koska jostain kumman syystä tumma sinivihreä Essie Go Overboard saa toisetkin näyttämään sinertäviltä. Mahdoton kombo kuvattavaksi, ei ossoo. Jääkööt nyt edustamaan vihreää kuitenkin, koska livenä sitä oikeasti ovat ^_^. No ainakin sinivihreät.

Valitsin lakat peittävyyden perusteella ja vähän jännäsin, mitä saan aikaan, kun yksi lakoista oli kapeasutinen ja kaksi leveää. Oletin kapean sudin olevan huomattavasti parempi, niin kuin se yleensä pienempien alueiden lakkauksessa on. Tällä kertaa sudin leveydellä ei kuitenkaan ollut väliä, koska seuraavilla kerroksilla pystyi tasoittamaan edellisen raidan paksuutta.



Käytetyt lakat tummasta vaaleaan:

  • Essie Go Overboard
  • Essie Naughty Nautical
  • Essie Mint Candy Apple
Ja sitten vielä se edellinen vihreä päivä. Lakka yrittää olla Color Club Edie, josta en oo surkeampaa otosta vielä nähnytkään. Taputan itseäni kuitenkin lohdullisesti olalle: google on pullollaan ainakin lähes yhtä surkeita, koska neonlakat :P.

31 Day Challenge 2011 Day 4 Green nails

Kumpi ompi parempi? No ei tarttee ees vastata :P.

perjantai 13. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 3: Keltaiset kynnet

Uuuu, mission impossible. Tehdäpä tyylikkäät, työminulle uskottavanoloiset, keltaiset kynnet. Keltainen ei muutenkaan kuulu suosikkeihini kynsilakan värinä. Tai tarkemmin sanottuna se taitaa olla aika häntäpäässä :P.

Järkyttäväthän näistä tuli, mutta pakko julkaista, koska en koskekaan enää keltaisiin lakkoihin. Hrrr.



Lakka on Color Club Almost Famous. Kirkas, varmaan aika puhdas keltsi, joka on ollut olemassa siksi, jos tarttee tehdä vaikka... SaiPa-kynnet! Eihän sitä tiedä, jos parhain aviomieheni vaikka yllättäisi ja veisi mut romanttisille treffeille lätkäpeliin. You wish, hah.



Ranujen päälle leimasin Konadin valkoisella lakalla BundleMonster-laatasta kukonaskel-kuviota. Ajatus taas hyvä, mut näihin suippoihin kynsiin ei sovi sitten yhtään. Taidan pysytellä poissa ranskiksista hetken.

Viimevuotiset yksiväriset veti näissä kyllä pidemmän korren. Ihan kuusnolla.
Huomatkaa etusormen ja keskisormen geelikynnen lapparimalli :D. Vähänkö repesin :P. Pikkurillissä ja nimettömässä luomukynnet :).



31 Day Challenge 2011 Day 3, Yellow nails




keskiviikko 11. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 2: Oranssit kynnet

Parit kynnet on jo jonossa, kun vaan joku ehtisi pienennellä kuvat ja raapustaa postauksia. On se ihan kummallista, kun työ on alkanut haitata vapaa-aikaa taas! ;)

Tässä haasteen toisen pävän homma: oranssit kynnet.



Vihdoin sain pakkosyyn käyttää alkukesällä Kynnet.comista testiin saamaani SpaRitual Hijinks-lakkaa. Melkein morkkis tullut tuosta lakasta, kun se jäi tikutuksen jälkeen pöydälle pyörimään, kun kolme muuta saamaani lakkaa aiheuttivat hetkellisen Spa-yliannostuksen. Tässä Hijinks ilman höysteitä.


Nyt on tyyppi sit testattu ja olikin kiva tutustua. SpaRitual-lakat kannattaa (tällä vähäisellä muutaman pullon kokemuksella) ehdottomasti hommata isoina pulloina: suti on niin paljon parempi ja isompi ja korkissa on mukava, pehmeä kumipinta, josta saa hyvän otteen.


Hijinks peitti kolmella kerroksella hyvin ja jätti jälkeensä jellymäisen kiiltävän pinnan. Lakassa on paljon kultaista shimmeriä ja se oikein leiskui auringossa. Harmikseni menin pilaamaan kauniin lakan kelmuhommilla. Onneksi yksi kynsi meni pilalle ja se oli pakko uusia. Sain tilaisuuden jättää sen ilman marmoripintaa :).


Käytetyt tarvikkeet:
  • Värilakka: SpaRitual Hijinks
  • Marmoripinta elmukelmupallerolla töpöttämällä: a england Holy Grail (original)
  • Siirtokuvat: eBaysta. Hirveetä scheissea.
  • Päällyslakka: Seche VIte Dry Fast Top Coat
Ja sitten vielä ne oranssit kynnet kahden vuoden takaa. Näissä on käytetty China Glaze Thataway -lakkaa. Postaukseen pääset tästä.

31 Day Challenge 2011, day 2.


lauantai 7. syyskuuta 2013

31DC13 - Day 1: Punaiset kynnet (+ uudet muodot ;) )

Yksi blogini parhaista ja opettavaisimmista jutuista reilun kaksivuotisen taipaaleen aikana on ollut marraskuussa 2011 aloittamani 31 päivän haaste. Se patisti minut todenteolla kokeilemaan uusia lakkauskoristelujuttuja ja piipahtelemaan pois omilta mukavuuksiltani. Siitäpä syystä päätin aloittaa haasteesta oman revanssini, vaikka pohdinkin toki, lieköhän lukijoilta tulee tämä haaste jo jokaisesta ruumiinaukosta ulos. Mutta pah, omapa on blogini ;P.

Muistin virkistykseksi kaikille, haasteessa on tarkoitus luoda 30 erilaiset lakkaukset alla olevan luettelon mukaan. 31. päivänä tehdään uudelleen lemppariksi valikoitunut lakkaus.



Jotta haaste saisi pienen lisämausteen, päätin viilata kynteni mantelin muotoon. Ihan jännämystytti, kun en ollut itsekään varma, haluanko vaihtaa kynsien muotoa vai en. Viila viuhumaan ja geelit kuntoon ja kyllä silmä lepää, oon niin tyytyväinen. Voisin melkein sanoa, ettei mulla oo koskaan ollut näin upeita ja naisellisia kynsiä ^_^. Wihihii!


No okei, keskisormen kynnen muoto ei oo hyvä, mut edistystä kyllä vuodentakaiseen :).


Ekan päivän punaisiin kynsiin valitsin lakaksi iki-ihanan OPI DS Reflectionin. Vasta lakkaamisen jälkeen kurkkasin, millä aloitin haasteen viimeksi ja kas hassumpaa, sama lakkahan se siellä. Yhtään pisaraa ohenninta en ole tähän pulloon laittanut ja lakka on ollut avattuna sen kaksi vuotta ja on edelleen kuin uutta: levittyy kuin unelma ja kaksi kerrosta peittää erinomaisesti. 


Reflectionia ei raaskinut peittää kovin paljon, joten leimasin juuri tilatusta BM-213-laatasta korkokenkien kuvia, jotka korosti kivasti tuota mainitsemaani naisellisuutta :). Tuo laatta oli ihan pakko saada noiden korkkareiden takia, uih söpöt <3. Leimat on tehty Essien Licoricella. Vähän onnistuin jo tuhoamaan leimauksia ennen kuvien ottamista... se kirottu siivousvimma, josta on otettava kaikki irti, silloin kun se iskee :D.


Päällyslakkana näissä on OPI DS Top Coat. ..ja kuvat on vähän ankeita, kun ei tuo holoefekti jäänyt liipasinsormeni alle, niin kuin kuuluisi :(.



Viimeiseksi ajattelin lisätä vielä fiilistelyhengessä kuvan kahden vuoden takaa, 31 päivän haasteen päivältä 1. Laitan jatkossakin postauksiin mukaan edelliset kuvat sekä linkin, niin voitte helposti seurata, onko mitään kehitystä tapahtunut millää saralla :P. Edellisen mukaan haaste etenee sitä tahtia, kun ehdin lakkauksia toteuttaa, eli ei suinkaan päivittäin.

31 Day Challenge 2011, day 1


No mutta. Mitäs olette mieltä haasterevanssista? Ja ennen kaikkea: uudesta kynsieni muodosta? :)



perjantai 6. syyskuuta 2013

Pieteetillä ajoitetut

...ei kynnet, vaan lapset. Meillä vietettiin tänään vanhimman tyttären ihan ekoja kaverisynttäreitä ja viime viikonloppuna oli kaikkien kolmen nappulan yhteiset juhlat isovanhemmille ja kummeille. Se on nyt sit siinä. Vuoteen ei tarttee miettiä koko synttäreitä *puuuuhh!*. Hyvin ovat siis huolella ajoitetut (en myönnä sattumaksi ;)) samaan syssyyn. Suosittelen.

Muille lasten kaverisynttäreitä järkkääville voisin antaa vinkin, että kotiin väsäilty Angry Birds -jäätelöbaari muuten rokkaa. Ei ressiä leipomisista ja jokainen likka oli ihan liekeissä. Mielellään näyttäisin ylpeänä kuvankin, mutta jätettäköön kotini omaksi pyhätökseni.

Ja tällaisissa lakkauksissa vietin viime viikonloppuisia. Näistä ei tullut mitään sinne päinkään, niin kuin olin mielessäni kuvitellut. Luulisi tyllikynsien jälkeen jo tajuavan, ettei kynsilakoilla kannata yrittää geelikynsien lopputulosta. Se ei vaan toimi. Mutta eiiiiiih... hanuri edellä puuhun ja tehdäänpäs vielä glitterhärpätykset ja toivotaan, et niistä tulee yhtä komeet, kuin geelien alla. No ei tullu.


Kärjessä liioitellun suurella alueella OPI The Impossible (Liquid Sand) v:n muodossa. Kärkeen töpöttelin meikkisienellä OPI Solitairea (Liquid Sand). Yritys oli liukuvärille, mutta ihan ei osunut. Muutamat hexglitterit vielä koristeeksi sekä kerros OPI Pirouette My Whistlea, jotta oikein kimmeltäisi. Päällä vielä pari kerrosta päällyslakkaa, eli hiekkaefekti on tarkoituksella hukattu.


Livenä nää oli kauniin väriset, mutta kerrottakoon, että tuo kammottava geelien kasvuraja ei ollut kamalinta näissä kynsissä. Liika on liikaa.



Ps. Mulla on mantelit. Kauniit sellaiset <3.


tiistai 3. syyskuuta 2013

Minttutyllipalloranut

Kaverille hei kans minttua! Miekii ko muutkii siis :).

Edellisessä postauksessa näitte ystäväni geelikynnet, joissa oli se 'the' väri kärjissä. Piti alkaa omia tekosia apinoimaan ja tehdä itsellekin jotain samasta sävystä, tosin ihka oikealla Barry M Greenberryllä, kun huollon tekemiseen ei just ollut aikaa.

Tässä laimeampi käsi:



Kärjissä vinosti Barry M Greenberry x2.
Pallot tehty pilkkutikulla (on muuten tämän neitokaisen lanseeraama nimi tuo pilkkutikku ;)) tummansinisellä Essie Mezmerised -lakalla sekä valkoisella Color Club French Tip -lakalla.



Ja sitten Sannun kokeilevaan kynsistudioon. Sekametelisoppa aka eriparikynsiä, tylliä, pilkkuja, ranuja, raitoja. Ja hitosti päällyslakkaa.



Nohei keskisormesta tuli oikeesti tosi makea, mut tuo nimetön... Voi ressukkaa. 

Kattelin illan näitä kynsiä ja totesin, et aamuun saakka saavat olla, ei yhtään kauempaa. Kas mutta aamulla mieli olikin muuttunut ja illan kummastelu oli muuttunut aamun ihasteluksi. Saahan sitä nyt joskus olla vähän outokin kynsi muiden joukossa ^_^.


Tyllit pysyi erinomaisesti kiinni kahdella Seche Vite -kerroksella, eikä ne repsottaneet reunoista. Vähän ne tuntuivat kynnen pinnalla sormella kokeillessa, eli varmaan pari kerrosta olis ainakin pitänyt laittaa lisää saadakseen sileän kynnenpinnan. Toimii siis geelin kanssa huomattavasti paremmin (eli äiti sulle taitaa olla tylliä luvassa seuraavassa huoltoharjoitussessiossa ;D).


Mitäs tuumaat tällaisista eriparivirityksistä? :)

sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Mintunvihreää ja salmiakkihippuja


HuuuuuuHHH! Ihanat synttärijuhlat juhlittu ja nyt on rauha maassa ja päässä ^_^. 

Oo-la-Laaaa, yksi kesän kynsilakkarakkauksistani on Barry M Greenberry (oi Vanquish, rrrrakastan sinua <3!) ja nyt mulla sama sävy myös geelinä. Iiiiih!


Tilasin Viis Ilusalongista, Virosta kokeiluun pari Mosaic Gel Paintia eli geelimaalia. Sävyt on musta ja Pastel Green, joista jälkimmäinen siis näissä kynsissä. Ensitestailujen perusteella sanoisin, että on muuten laatu kohdillaan näissä geeleissä. Ohutta ja samalla peittävää ja soveltuu siis hyvin koristeiden maalaamiseen. Itse sudin ranskiksen ja oli kyllä helppo suoritus.


Kynsiin laitettiin lisäksi salmiakinmuotoisia glitterhippuja: hologrammista turkoosia sekä mattamaista lilaa. Tosi mahtava yhdistelmä! Kynsien omistaja ihasteli kynsiään enemmän, kuin koskaan aiemmin harjoituskäsittelyjeni jälkeen. Kynsinauhoissa olisi ollut siistittävää, mutta minä arkajalka en oikein uskalla toisten nahkoja leikellä :D. Pelkään haavoittavani, kai.

Kynnet on tehty Cesarsin geeleillä tuota geelimaalia lukuunottamatta.


Ekaa kertaa pitkää aikaan mulle tuli himo koristella omatkin kynteni, siis koristeet geelien alle. Varsinkin glitterit näyttää niin paljon paremmilta geelin alla, kuin päällyslakan. Toinen himotus, mikä iski, ois viilata kynnet vuoden tauon jälkeen taas manteleiksi/stileteiksi. Mitäs oot mieltä, pitäiskö? :)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...