Sivut

tiistai 1. huhtikuuta 2014

Gwen-kopiot

Lakkausideat on olleet viimeaikoina vähissä, mutta nähtyäni OPIn Gwen Stefani -kokoelman promokuvan, päätin heti, että on (apinointi)teippihommiin on ryhdyttävä. Oonkin tehnyt teippimanikyyrejä melko vähän, joten tekeminen tuntuu joka kerta melkein ekalta kerralta :P. Brazil-kokoelman ehdoton lempilapseni AmazON...AmazOFF oli pakko saada kynsille heti, joten pinkin ja mustan sijaan teinkin vihreäsävyisen lakkauksen.


AmazON...AmazOFF käyttäytyi todella kelvollisesti, lukuunottamatta sitä tosiasiaa, ettei kaksi kerrosta riittänyt mitenkään täyteen peittävyyteen. Nopea kuivumisaika onneksi kompensoi hieman ja vielä enemmän tuo jumalainen sävy. Sanoo muuten Sannu, joka on vierastanut vihreitä lakkoja vielä hetki sitten (tai no ehkä reilut kaksi vuotta sitten :P... aika kun rientää).

Käytin teippinä sitä ohuenohutta koristeluteippiä, joka on melkoisen viheliäinen käytössä. Vaihtoehtoteipit voi huudella kommenttilaatikkoon, kiitos. Kuvassa olevan vasemman (ja ensin lakatun) käden kohdalla kiristelin hampaita, kun rajoista ei tullut millään siistejä, mutten jaksanut aloittaa kolmea amazonikerrosta alusta. Oikean kohdalla nyppäsin teipit heti märkänä pois kerran-se-kirpaisee-laastaripoisto-otteella ja kas, huomattavasti suoremmat rannut.


Vaaleampi lakka on yksi ikisuosikkisävy Essie Mint Candy Apple, joka peitti tumman sinivihreän lakan yhdellä reippaalla kerroksella leikiten.

Ihana aurinkokuva, ihana kesäaika <3.
Tässä vielä upea AmazON...AmazOFF yksinään.


Lakka on saatu Kauneudenkaupasta edellisessä postauksessa esittelemässäni minilakkasetissä. Löydät setin ostettavaksi täältä ja täysikokoisen pullon täältä


Muista myös täyttää tilauskuponkiin koodi kalenteri2014, niin saat tilauksesi mukana hienon OPI-seinäkalenterin (rajoitetusti saatavilla). Yllä oleva kuva kalenterista :).




16 kommenttia:

  1. Odotin näkeväni pinkkiä ja mustaa otsikon alla, mutta vaihtelu virkistää: näähän on tosi kivat! :)

    VastaaPoista
  2. Hihii, vihreetä! :)))))) Värit on luonnollisesti mun mieleen ja manikyyri muutenkin myös! :)

    VastaaPoista
  3. Oi toi on niin upea lakka, en malta odottaa että mun oma amazoni kotiutuu maailmalta! Hieno koristeluidea, mulla on sama myös omalla apinointilistalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä ostos, vannon :). Pitää itsekin harkita ison pullon ostamista ;).

      Poista
  4. i-h-a-n-a-t! <3 itsekkin käytin juuri tuota essietä, käy tsekkaa :) erilaisiakynsia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. MAHTAVAT ♥ Tätä on varmaan pakko suoraan apinoida joskus, vaikka yleensä suoraa kopiointia vierastankin.

    Amazon-off tuli viimein ostettua, vielä tarvisi tuohon Mint Candy Appleen sijoittaa. Paino sanalle tarvii :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna mennä vaan :D. Ei kopioimisessa mitään pahaa ole, kunhan linkittää asianmukaisesti, jos kopioi ihan suoraan jostain :). Ja juu, sä _tarviit_ Mint Candy Applen. ;)

      Poista
  6. Kauniit apinointikynnet! :D Munkin tuli apinoitua Gwenin kynsiä, tosin eri värikombolla. Tää vihreä värimaailma on oikeen nätti <3 Mites muuten värjäskö AmazON...AmazOFF sulla kynsiä ja kynsinauhoja? Mulla nimittäin värjäs :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, värjäsi. Poistin lakat Lumenen poistoaineella, sillä pullolla, johon tökätään sormi. Virhe!
      Elämäni ekat smurffimonsterisormet! :D Järkytyin hitusen ja hätäännyin hieman enemmän, mut onneksi pelkkä saippua+kynsiharja pelasti tilanteen, vaikka mun iho on ihan rutikuiva.

      Poista
    2. Noni, ei ollu sitten mulla maanantaikappaletta vaan. Haha, smurffimonsterisormet :DD Hyvä, että saippualla lähti! Mun piti käyttää ruokasoodaa, kun ei muuten tuntunu lähtevän. Harmittaa, että tollasia värjääviä lakkoja tehään vieläkin, luulis jo että niiltä vältyttäis nykypäivänä!

      Poista
    3. Toisesta kädestä älysin sit poistaa tavallisella vanulappupalamenetelmällä, niin ei sotkenu niin pahasti ollenkaan. Tuo poistoainepullo oli se suurin virhe ja jännistyksellä odotan, onko seuraavalla poistokerralla ne samat amazonit sormissa :/.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...