Sivut

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Kynsilakkakoruja

Kaivoin kuvakansioitani ja jouduin toteamaan, että hidas postaustahti viimeisen puolen vuoden aikana on kerryttänyt kuvapankkini aika pulleaksi. Tartteis varmaan tehdä asialle jotain :P.


Tässä viime syksyn (!) tekeleitä. Lakkaus onkin vilahtanut blogissa jo aiemmin, mutta tässä näytille koristelukokeilut: sormus ja avaimenperä.



Sormuksessa on ensimmäisenä kerros OPI Pure 18k White Gold & Silver Top Coat -valkokultahippulakkaa ja sitten vihreää Zoya Frida-lakkaa peräti viisi kerrosta. Unohdin sitten tietysti laittaa päällyslakan (en tosin tiedä, olisiko siitä ollut apua?), joten liima sotki lakkapintaa hiukan. Onneksi se ei näy normaalissa käytössä, mutta ei tää nyt ihan edustuskelpoinen ole silti. Omaan käyttöön ihan jees, kunnes saan aikaan kokeilla uudelleen :).


Avaimenperään käytin ensin kerroksen China Glaze Techno-glitterlakkaa. Sitten laitoin kasat Essien Mint Candy Apple sekä The Girls Are Out -lakkoja ja marmoroin pilkkutikun avulla kuviot. Njääh, ei järin helppo laji sittenkään (tai ainakaan en ole luonnonlahja :D).


 Tarvikkeet tilasin jostain kotimaisesta verkkokaupasta, valitettavasti en löytänyt enää tietoa mistä. Veikkaisin Kirjohelmeä :). Ohjeita kynsilakkasormusten tekoon on netti pullollaan, joten kummempia ohjeita en tässä ala rustaamaan. Kurkatkaa googlesta :).

Loppufiilistelyksi vielä Zoya Jem ja Frida. Kaunokaiset <3. 






15 kommenttia:

  1. Hienot o! Aika erikoinen väriyhdistelmä tosin, en ois kyllä itse osannut valita tuollaista kaksikkoa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mie oonki aika erikoinen tyyppi ;). Vaaleanpunaista ja minttua meinasin, mut näytti pliisulta.
      Jätän tuon korujen väsäämisen kuitenkin sulle <3.

      Poista
    2. Ei kyllä noitten perusteella tartte jättää, näkyy sujuvan sultakin :D

      Poista
  2. Tästä tulikin mieleeni, että tarttis taas yrittää pitkästä aikaa. Hienoja on! :)

    VastaaPoista
  3. Onko mitään mitä sä ET osaa? :D oon vieläkin todella vaikuttunut siitä matosta minkä näin Instassa :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, no ON! En osaa leipoa. Eikä se kyllä pätkääkään kiinnostakaan. Onneksi on käly, joka on kakkumaakari, niin saan tilattua lapsille komeat synttärikakut ;).
      Ja mitä siihen mattoon tulee, niin siitä saakin olla vaikuttunut, koska olen itsekin. Siitä tuli oikeesti tosi hieno ja se on eka tekeleeni! :) *ylpeänä taputtelee itseään olalle*

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...