Sivut

lauantai 10. tammikuuta 2015

Ruuhkavuosien elämänhelpottajat: ripsipidennykset (+alekoodi)

"Jos käytät jokaisena työaamuna 20 minuuttia silmämeikin tekemiseen, se tekee 100 minuuttia viikossa ja noin 400 minuuttia kuukaudessa. Se taas vastaa lähes seitsemää tuntia työtä, jonka ehdit tehdä, kun aikasi ei kulu aamuisin silmien meikkaamiseen. Näin ollen ripsipidennyksien ylläpidon hinta = 7h palkka - ripsihuollon hinta (=pelkkää tienestiä siis!)." 

Muistattehan mieheni, jonka edellisvuotinen postaus keräsi kommentteja enemmän, kuin yksikään minun kirjoittamistani? Tuo rakkaani on täynnä käsittämätöntä matematiikkaa ja logiikkaa, kuten saitte juuri lukea. Kyseessä on ote keskustelustamme, kun pohdiskelin ripsipidennysteni ylläpitämisen hintaa euroissa ja mietin sitä, millaiseksi arvotan oman aikani ja pidennysten minulle tuoman elämänhelpotuksen.


Otin ensimmäiset ripsipidennykseni vuonna 2010 ja sen jälkeen olen ollut "kesäripsien" käyttäjä. Joka syksy pidennysten poistattaminen on venynyt pidemmälle syksyyn ja nyt näyttää siltä, etten malttaisi luopua tänä talvena ollenkaan. Tykkään, että meikkaaminen aamuisin on nopea rutiinitoimenpide ja pääsen liikkeelle nopeasti, jos tilanne niin vaatii (useimmiten kolmen alle kouluikäisen kanssa nähkääs vaatii). Arkimeikki on minulle mineraalimeikkipohja, kulmaväri, aurinkopuuteri ja kevyt huulipuna. Ja ripsiharja :).



Minun ripsipidennykseni on tehnyt Sky-kosmetologi ja lahjakas, sertifioitu Xtreme Lashes -ripsimuotoilija Tanja Nikku. Hän on jatkuvasti kouluttautuva ammattilainen, jolla on jo 17 vuoden työkokemus kosmetologina. Ripsipidennyskoulutuksen Tanja on suorittanut vuonna 2008 ja sai laadukkaasta ja huolellisesta työstään sertifikaatin vuonna 2011.




Tanja työskentelee elinkeinonharjoittajana lappeenrantalaisessa Beauty Center -kauneushoitolassa, joka sijaitse aivan Lappeenrannan ydinkeskustassa. Aukioloajat, tarkemmat yhteystiedot ja kätevän nettiajanvarausjärjestelmän löydät Beauty Center Lappeenrannan nettisivuilta.



Ja mikäs juttu ne ripsipidennykset sitten ovatkaan? Kiireisen, ruuhkavuotisen äidin/vaimon/työssäkäyjän/naisen elämänhelpottajat ja stressin lievittäjät, joiden avulla joka aamu peilistä katsoo hitusen virkeämmän näköiset silmäpussit ;). Näin minä koen ripsipidennykseni. 

Ripset sopivat sinulle, jos et ole himosaunoja, naamallasinukkuja, silmienhankaaja tai tietenkään allerginen käytetyille ainesosille. Ripsikuidut liimataan huolellisesti yksitellen omiin ripsiin ja silmämeikin käyttäminen on halutessasi mahdollista ihan samalla tavalla, kuin ilman pidennyksiä. Ainoa suositus meikkaamisessa on, että ripsivärin olisi hyvä olla vesiliukoinen, koska vedenkestävät usein vaativat öljypitoisen silmämeikinpoistoaineen ripsivärin poistamiseen ja siitä ei ripsiliima tykkää. Pointti kuitenkin se, etten itse koe tarvitsevani arjessa mitään silmämeikkiä pidennysten kanssa.



Ripsien hoitaminen on yksinkertaista: harjaat ripset päivittäin ripsiharjalla, peset meikit öljyttömällä silmämeikinpoistoaineella ja huolehdit myös ripsien tyven puhdistamisesta. Tarkemmat ohjeet ja välineet saa ripsienlaiton yhteydessä. Lisäksi ripset on syytä huoltaa 2-4 viikon välein. Itselläni huoltoväli on noin neljä viikkoa. Huollossa uusiin, kasvaneisiin luonnonripsiin lisätään yksittäin liimattavia ripsikuituja pudonneiden tilalle. Ripsien elinkaarihan on ihmisestä riippuen n. 60-90 vuorokautta, joten silmiä ympäröi eri kasvuvaiheissa olevia ripset.

Tanja käyttää ripsimuotoilijan työssään Xtreme Lashes -merkin ripsikuituja ja -tuotteita. Xtreme Lashes on laadukas, maailman johtava ripsipidennysmerkki, joka panostaa erityisesti turvallisuuteen. Hoitotuotteet ovat ensiluokkaisia ja orgaanisia ainesosia sisältäviä. Ripset tuntuvat ja näyttävät oikein laitettuina kevyiltä ja luonnollisilta. Valittavana on myös monen pituisia ripsiä eri kaarevuudella, useita värivaihtoehtoja ja koristeita. Mikäli lisätieto kiinnostaa, voit lukea tarkemmin täältä.

Minun omat luonnonripseni (valitettavasti niistä ei nyt ole kuvaa :( ) ovat piikkisuorat, pisimmillään 8 mm pitkät ja väriltään tummanruskeat. Hankaluutena niissä on ainoastaan omapäisyys taipumisen suhteen. Ne toki tottelevat taivuttimia, mutta kauniin kaaren rakenteleminen on aikaavievää ja taivutuksen pysyvyys vedenkestävän ripsivärin varassa. Ripsipidennyksiltäni olen toivonut ensimmäisestä kerrasta saakka luonnollisuutta, jos nyt luonnollisuudesta voi puhua samassa lauseessa ripsenjatkeiden kanssa. 




Useaan kertaan ystäväni ovat kysyneet, onko ripseni ihan omat vai pidennetyt ja se on mielestäni erinomainen merkki siitä, että Tanja on onnistunut työssään erinomaisesti. En missään nimessä ole halunnut, että pidennykset näyttävät naamiaisiin sopivilta irtoripsiltä, vaan ripsipidennysten on oltava maltilliset, tyylikkäät ja kauniit. Minulla käytettyjen ripsikuitujen suurin pituus on 11 mm, eli vain 3 mm omia ripsiäni pidemmät. Runsautta ja kaarevuutta sen sijaan tulee lisää enemmän.



Tanjan kosmetologipalveluista löytyvät kosmetologin perustyöt mm. kasvohoidot, käsi- ja jalkahoidot sekä ripsien kestotaivutukset. Lisäksi valikoimissa on bionominen Dr. Baumann -tuotesarja sekä minun sydämeni vieneet Konjac-ihonpuhdistussienet, joita mm. Ostolakossa-blogissa sekä Saara Sarvaksen blogissa on kovasti kehuttu.



Sitten vielä niitä hintoja. Kysyin Tanjalta mahdollisuutta jakaa teille joku pieni alekoodi, jos vaikka joku lappeenrantalainen tai lähikunnissa asuva lukija on haaveillut testaavansa ripsipidennyksiä.

Tanja lupasi, että SanNailsin lukijat saavat uudet ripsipidennykset alennettuun kokeiluhintaan 85 € (sisältää ripsipidennysten laiton ja hoito-opastuksen)!

Lisäksi Konjac Sponge -kasvojenpesusienet nyt tutustumisalessa -10% (norm. 9,80 €/kpl).


Tarjoukset ovat voimassa helmikuun 2015 loppuun saakka Beauty Center Lappeenrannassa, ripsipidennykset Tanjan laittamina. Mainitse SanNails-blogi varatessasi aikaa Tanjalle :).




Ps. Tämä postaus on oodi niin ripsipidennyksille, kuin myös yksityisyrittäjälle, ystävälle ja rautaiselle kosmetologian ammattilaiselle, joka tekee minun elämästäni hitusen helpompaa ^_^.

12 kommenttia:

  1. Oonkohan ennen ees tajunnut, että siellä kirjottelee toinen Lappeenrantalainen :D Kävin aikoinaan ottamassa geelit Beauty Centerissä ja tykkäsin paikasta :)
    Tosi luonnollisen näköiset kyllä noi ripset! Aika paljon tulee nähtyä niitä överi pitkiä jotka on aivan kamalia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, enpä oo kotipaikkakuntaani kai kovin suoraan koskaan maininnut... Enkä myöskään naamaani näyttänyt, joten tulipahan tehtyä :D.
      Joo ne överit on kyllä... noh, aika överit :P. Mut kuka tykkää mistäkin :).

      Poista
  2. Ripsienpidennykset on ihanat, oli ne luksusta kotiäidinkin arkeen mutta budjetti ei antanut periksi sekä kynsien geelaukseen että ripsiin.. Ehkä sitten joskus taas.

    Onpa ihana kun postailet taad <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oo ilmaista helpotusta, se on ihan totta. Mulla onneks geelaukset ei mahdottomia maksa, kun voin tehdä itse. Tukkakin kun vie oman osansa kukkarosta...
      Ja kiva kuulla, mullakin on ollut ihan ikävä teitä kaikkia! <3

      Poista
  3. Mullakin oli joku vuosi sitten pidennykset, mutta ei enää. Onhan ne kivat ja ihanat, mutta mulle oli tuskaa maata silmät kiinni huollossa se vaadittu aika. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on onneksi Tanja, jonka kanssa voin lörpötellä koko huollon :D. Ja toiset kuulemma ottaa päiväunet!

      Poista
  4. Tosi kauniit ja luonnollisen näköiset ripset :)

    Ne on ihan hirveitä ne sellaset törkypitkät, jotka kaartuu ensin sellasen kamalan mutkan ennenkuin sojottaa ylöspäin! Olipa hyvä selitys :D Mutta tietysti jokainen tykkää mistä haluaa, mutta itse pidän enemmän noista tuollaisista vähän maltillisemmista.

    Mäkin olen ajatellut, että heti kun on sellainen elämänvaihe että rahaa olisi muuhunkin kuin just ja just ruokaan, niin pitää sijoittaa ripsiin. Säästyisi paljon aikaa ja vaivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Viveka :).
      Oon ihan samaa mieltä, just niitä naamiaisripsiä :P. Mutta kukin tosiaan tavallaan :). Oispa omasta takas pitkät ja kaarevat ripset :P.

      Poista
  5. Mulla on pidennyksiä pitkin vuotta, yleensä 1-2 huoltoväliä kerrallaan, kunnes taas haluan ne pois ja sitten taas takaisin :D
    (Hieman ailahteleva luonne..!? ) Mulla itsellä melko pitkät omat ripset ja yleensä laitettu 9-11mm. Viimeksi otin volyymiripset, ne oli jo tosi tuuheat ja olo ei ollut kovin kotoisa ja niitä en sitten uusinutkaan. Pituus niissä oli 13mm ja otin ne tekijän suosittelemana, mutta niistä näki kilometrin päähän, ettei ole aidot. Ja ei mua haittaa sekään, että jos näkee ettei ole aidot, kunhan on edes vähän luonnolliset. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, hieman ailahteleva tosiaan :). Tanja on kans just käynyt volyymiripsikoulutuksen ja vähän polttelis kokeilla sellaisiakin, mut maltillisena tosiaan. Pituutta en halua yhtään 11 mm enempää, koska noissakin on jo omiini nähden ihan reilusti. Mut katsellaan. :)

      Poista
    2. Hassua, miten se parikin milliä tekee oikeasti ison eron! Volyymit jos vielä otan, niin ehdottomasti maltillisemmalla mitalla.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...